Recuperări creanțe

Serviciile oferite

Cum vă putem ajuta?

LAW PARTNERS își pune la dispoziție experiența și cunoștințele în materie pentru ca dumneavoastră să vă puteți recupera debitele restante. Scopul nostru final este recuperarea întregii sume datorate clientului (cu dobânzi, penalități, majorări) în cel mai scurt timp posibil şi utilizarea celor mai eficiente instrumente de recuperare.

În acest sens, LAW PARTNERS face o atentă analiză a fiecărui tip de creanță acceptată spre colectare cu scopul de a identifica instumentele adecvate de recuperare pentru fiecare tip de creanță în parte.

În analiza noastră, specialiștii LAW PARTNERS vor lua în considerare mai mulți factori:

  • În analiza noastră, specialiștii LAW PARTNERS vor lua în considerare mai mulți factori:
  • profilul clientului;
  • valoarea creanţei;
  • demersuri efectuate (stadiul situației de fapt).
Procedura de recuperare a echpei LAW PARTNERS este compusă din faza amiabilă și, dacă este cazul, ulterior din faza judiciară, în fața instanțelor din România.
Politica de preț pe care se bazează echipa LAW PARTNERS în demersul de recuperare al creanțelor este una bazată pe onorarii de succes percepute ca procent din suma efectiv recuperată. ATENȚIE!! Onorariile de succes se vor percepe doar dacă se recuperează sumele restante!

Faza amiabilă

LAW PARTNERS va notifica atât în scris cât și telefonic debitorii clientului folosindu-se de numeroasele stagii de practică în negociere și abilitățile deprinse în îndelungată experiență, reușind să găsească metoda prielnică pentru ca debitorul dumneavoastră să achite debitul restant în afara cadrului judiciar.

Apelând la varii metode menite să creează o presiune psihologică asupra debitorului, LAW PARTNERS reușește să îl determine pe debitor să plătească debitul.

Faza judiciară (în fața instanțelor de judecată din România)

Echipa LAW PARTNERS va asigura cu succes recuperarea debitelor și pe cale judecătorească.Această fază va fi demarată strict în ipoteza în care debitorii care au trecut inițial prin faza amiabilă nu au reacționat pozitiv.

Chiar dacă debitorii inițial notificați în faza amiabilă nu au reacționat favorabil, adică nu și-au respectat angajamentul de plată dat în fața noastră și implicit a clientului, sau au ignorat notificările și intervențiile noastre, este posibilă prin această fază judiciară urmărirea acestora și în fața instanțelor din România.

Specialiștii LAW PARTNERS au un bagaj solid de experiență în materia recuperării creanțelor însoțit de numeroase stagii de practică în negociere și comunicare, toate acestea fiind atu-uri în șansele de reușită ale demersurilor întreprinse pentru dumneavoastră.

Vă putem oferi certitudini cu privire la următoarele aspecte:

1. onorariile noastre sunt printre cele mai accesibile de pe piață;
2. onorariile de succes se plătesc doar în funcție de recuperarea debitului restant;
3. succesul nostru este reflexia procedurilor, experienței și a specialiștilor angrenați în aceste activități care folosesc factorul uman ca principal motor în recuperare;

Vă suntem alături atât pe tot parcursul procedurii amiabile cât și în fața instanțelor de judecată, unde vă asigurăm reprezentarea intereselor la fiecare termen de judecata.

Sunteți interesat de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne contactați!