Termeni și condiții

Site-ul www.law-partners.ro a fost întocmit doar în scopuri informative. Articolele, materialele și informațiile găsite pe acest site nu constituie consultanță juridică și/ sau fiscală. Informațiile nu sunt furnizate în cadrul unei relații avocat-client.

BRANCOV SIMIONESCU TODOR S.C.A. (denumită în continuare ”Law Partners”) depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile publicate pe acest site sunt exacte.

Cu toate acestea, Law Partners nu își asumă nicio răspundere pentru acuratețea informațiilor publicate pe acest site.

Law Partners nu își asumă nicio răspundere pentru orice pierdere care ar putea rezulta din utilizarea de către dvs. a informațiilor sau materialelor publicate pe acest site web.

Proprietate intelectuală

Law Partners este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv și fără a ne limita la articole, texte, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale. Prin prezenta vă exprimați acordul să nu utilizați astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aveți aprobarea prealabilă scrisă a societății Law Partners.

Nici o porțiune din conținutul acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin orice mijloace, fără acordul prealabil scris al soicetății Law Partners.

Protecție împotriva virușilor

Law Partners depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialele publicate pe site. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să ruleze un program antivirus când navighează pe Internet.

Law Partners nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune suferite de dvs. în timp ce utilizați materialele de pe site-ul nostru web.

Politica cookie

Acest site colectează informații despre computerul dvs., inclusiv adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului, analiza traficului și pentru a crea rapoarte. Aceste informații nu identifică niciun individ și nici nu sunt transmise de către Law Partners unor alte persoane, în afara furnizorilor de servicii web.

Cookie-urile plasate de acest site sunt pentru Google Analytics, un instrument de analiză web care ne ajută să înțeleagem modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru web. Putem folosi informațiile pentru a compila rapoarte și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul nostru.

Materiale furnizate

Dacă trimiteți sau încărcați materiale pe site-ul www.law-partners.ro aveți obligația să vă asigurați că toate aceste materiale sunt legale, decente, respectă toate reglementările în vigoare, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale unei terțe părți, nu sunt defăimătoare sau înșelătoare și sunt lipsite de viruși. Sunteți și rămâneți singurul responsabil pentru materialele furnizate de dvs. Sunteți de acord să nu utilizați acest site pentru a publica informații sau date personale referitoare la o terță parte.

Prelucrarea datelor personale

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul site-ului nostru, iar prin utilizarea site-ului nostru și/sau prin furnizarea datelor dvs., vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării acestor date. Detaliile privind prelucrarea de către Law Partners a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

Declinarea responsabilității

Site-ul www.law-partners.ro poate conține legături către alte site-uri care nu sunt proprietatea Law Partners și asupra cărora Law Partners  nu are nici un control și, prin urmare, nu va fi răspunzătoare pentru disponibilitatea acestor site-uri web, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin aceste site-uri web. Law Partners nu va fi responsabilă pentru eventualele daune materiale sau morale cauzate sau legate de orice conținut, publicitate, bunuri, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri web.