Drept penal

Serviciile oferite

Cum va putem ajuta?

LAW PARTNERS gestioneaza cu succes si cu experienta multor ani de munca in spate, cele mai grave, complexe și de mare profil cazuri penale din partea de vest a Romaniei.

Am asigurat apararea si ulterior succesul clientilor, obtinand achitarea in cazuri care au fost catalogate drept infractiuni de grup infractional organizat, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals, uz de fals si evaziune fiscala.

Cunostintele solide si experienta detinuta ne motiveaza sa luptam fara frica pentru clientii nostri în fata organelor de urmarire penala, fapt pentru care ne folosim de cele mai inovative tehnici de analiza a dosarului si de pregatire a apararii, cu un singur scop, acela de a castiga si de a-i oferi clientului nostru beneficiul nevinovatiei.

Desi de multe ori ne vedem nevoiti sa ne reprezentam clientii pana in ultima faza procesuala, in fata instantelor judecatoresti, pentru a demonstra nevinovatia acestora, cu toate acestea, scopul nostru suprem este sa demonstram organelor de urmarire penala faptul ca nu se impune trimiterea in judecata si pe cale de consecinta, finalizarea anchetelor in afara cadrului jurisdictional.

De asemenea asiguram asistenta juridica in fata DNA, DIICOT, a judecatorului de drepturi si libertati cu ocazia unei propuneri de arestare preventiva, precum si in vederea formularii unor cereri de liberare conditionata sau de revocare / inlocuire a masurilor preventive.

Sunteti interesat de serviciile noastre?

Nu ezitati sa ne contactati!