Insolvență & Restructurări

Serviciile oferite

Cum vă putem ajuta?

Avocații LAW PARTNERS vă oferă servicii de asistență și reprezentare în proceduri de insolvență și de faliment. Scopul nostru este să diminuam la maximum efectele negative, care se răsfrâng în principal în sfera economică a societății ajunsă în insolvenţă și implicit asupra clienţilor, furnizorilor și nu în ultimul rând a salariaților societății aflată în procedura de insolvență.

Experiența și specializarea avocaților LAW PARTNERS este dobândită prin gestionarea eficientă și diversă a litigiilor din această sferă, clientul venind de fiecare dată cu ceva nou, cu câte o provocare pentru specialiștii noștri.

În acest sens, pentru fiecare societate în insolvenţă în parte, pentru fiecare client în parte, concepem şi aplicăm o strategie diferită, potrivită, mixtă din punct de vedere economic şi juridic.

Echipa LAW PARTNERS vă asigură profesionalismul și competența necesară în gestionarea situațiilor dificile cu care se confruntă societățile intrate în starea de insolvență. Activitatea noastră în insolvență este condusă de către client și de exigențele sale, o activitate astfel concepută încât să gestioneze situaţiile de criză şi să accelereze procesele economice şi procedurile legale astfel încât recuperarea creanţelor să fie cât mai rapidă şi integrală.

Alături de clienții noștri pornim întodeauna într-o “expediție” în care parcurgem fiecare pas împreună în vederea asigurării confortului necesar unui asemenea proces îndelungat și dificil.
În calitate de client vă acordăm asistență indiferent de poziția pe care o aveți în procedura de insolvență (administrator, creditor, debitor, beneficiar) și chiar într-o eventuală procedură de reorganizare judiciară sau de restructurare.

1. Sunteți creditor, iar societatea care vă datorează bani a intrat în insolvență?
– vă reprezentăm în vederea recuperării creanței în cadrul procedurii de insolvență;

2. Ați fost salariat la o societate care a intrat în insolvență?
– vă reprezentăm în vederea înscrierii la masa credală a creanței dumneavoastră;

3. Sunteti creditor insa nu v-ati inscris la masa credala in timp util?
– va reprezentam prin formularea unei cereri de repunere in termen;

4. Ceilalți creditori au creanțe mai mari ca dumneavoastră și există riscul ca dumneavoastră să nu mai recuperați nimic?
– vă reprezentăm în vederea anulării actelor frauduloase care au diminuat patrimoniul societății în insolvență;
– vă reprezentăm în vederea recuperării creanței prin contestații la tabelul creanțelor societății debitoare;

5. Sunteți creditor însă deciziile în procedura insolvenței se iau fără dumneavoastră, fără să fi fost consultat vreodată?
– vă reprezentăm la adunările creditorilor, in cadrul procedurilor efectuate de administratorul judiciar / lichidator pentru a vă asigura că interesele dumneavoastră sunt respectate;
– vă reprezentăm în cadrul negocierilor referitoare la angajamente de plată / concordat preventiv;

6. Sunteți chiar reprezentantul societății intrate în insolvență?

7. Considerați că singura ieșire din situația critică în care se află societatea este insolvența sau falimentul?
– vă reprezentăm în conceperea cererilor pentru deschiderea procedurii de insolvență, faliment sau reorganizare judiciară;
– vă reprezentăm interesele în relația cu creditorii în gestionarea procedurii de către administratorul judiciar / lichidatorul judiciar, cât și în fața judecătorului sindic;
– vă reprezentăm în procesul de acoperire a datoriilor societății prin transferul de bunuri în contul acestora;
– vă reprezentăm în vederea valorificării bunurilor prin vânzarea directă a acestora cât și prin procedura executării silite;

8. Sunteți administratorul societății sau membru al organelor de conducere/supraveghere a societății care a intrat în insolvență?

9. Știți că vi se poate atrage răspunderea pentru starea de insolvență?

10. Stiți că puteți răspunde cu bunurile personale?

– vă reprezentăm și vă asistăm în vederea evitării situațiilor de atragere a răspunderii personale pentru datoriile societății insolvente.

Suntem împreună cu clienții noștri pe tot parcursul procedurii și vă reprezentăm în fața instanțelor de judecată pe tot parcursul procedurilor de insolvență, la fiecare termen de judecată.

Sunteți interesat de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne contactați!