Despre noi

Cine suntem

 

Societatea civilă de avocați BRANCOV SIMIONESCU TODOR S.C.A. a fost constituită prin asocierea a trei avocați, respectiv Slageana BRANCOV, Ruxandra SIMIONESCU și Ramona TODOR-MAFTEI, după o experiență individuală pe piața avocaturii din România de aproximativ 7 ani.

Principala arie de competență a avocaților noștri se circumscrie domeniului de business, fiind angrenați în cele mai complexe proiecte specifice dreptului societar, dreptului concurenței, achizițiilor publice, dreptului muncii, insolvenței și restructurărilor.

Viziunea noastră

Obiectivul nostru îl constituie crearea unei societăți de avocatură care să se remarce prin servicii juridice complexe și performanțe profesionale la cele mai înalte standarde.

Suntem conduși de determinarea de a câștiga fiecare caz încredințat. Aducem rezultate clienților noștri de fiecare dată, creăm parteneriate solide împreuna cu aceștia, le devenim cel mai devotat aliat și asta ne diferențiază de restul pieței de avocatură.

Parteneri în excelență

Suntem parteneri în excelență pentru că ne implicam proactiv în businessul clienților noștri, pentru că știm că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o deținem, pentru că rezultatele noastre denotă profesionalism și competență.

Având încrederea clienților în gestionarea celor mai complexe și delicate aspecte juridice ale businessului lor, aceștia au putut constata standardele ridicate ale serviciilor noastre și și-au arătat mulțumirea de fiecare dată.

Valorile noastre

Ne asumăm respectarea standardelor și a demnității profesiei de avocat atât în relațiile cu clienții noștri, cât și în parteneriatele cu colaboratorii și angajații noștri.

Clienții noștri beneficiaza, înainte de toate, de loialitate în raporturile desfășurate și de un angajament serios din partea avocaților noștri pentru că ne implicăm cu responsabilitate în consilierea și asistența juridică pe care o oferim.

Orice proiect care va fi angajat de societatea noastră va fi examinat din perspective diferite în scopul identificării oportunităților și a evaluării riscurilor, iar experiența colectiva a avocaților noștri ne permite respectarea acestui angajament.

De ce noi?

  • pentru că știm că rezultate noastre se reflectă în imaginea noastră astfel încât vom depune toate eforturile pentru a câștiga fiecare caz în parte;
  • pentru că suntem angrenați în mediul de business și avem cei mai pregătiți avocați de afaceri;
  • pentru că experiența colectivă a avocaților noștri ne permite să acoperim un domeniu foarte vast, astfel încât să putem răspunde oricărei solicitări, indiferent de obiectul acesteia;
  • pentru că ne propunem să devenim partenerii clienților noștri și asta ne permite să menținem relații de lungă durată cu aceștia.

AVOCAȚI

Fondatori

Slageana BRANCOV

Avocat / Managing Partner

Ruxandra SIMIONESCU

Avocat / Senior Partner

Ramona TODOR-MAFTEI

Avocat / Senior Partner
Colaborator

Andrada TATOMIR

Avocat / Colaborator

Sunteți interesat de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne contactați!