Dreptul transporturilor

Serviciile oferite

Cum vă putem ajuta?

În contextul logistic actual, în România, domeniul transporturilor reprezintă în continuare centrul diverselor politici de implementare și dezvoltare.

Necesitatea expansiunii și a îmbunătățirii infrastructurii transportului în România a condus la trasarea unui cadru strict, care impune atât respectarea legislației UE în materie cât și a normelor legislative naționale.

Succesul unui jucător pe piața transportatorilor presupune atât alinierea la standardele instituțiilor publice cât și asigurarea juridică a businessului.

Avocații societății BRANCOV SIMIONESCU TODOR S.C.A. dețin o bogată expertiza și competență în dreptul transporturilor, oferind clienților atât măsuri de precauție juridică precum și soluții pertinente în eventualitatea litigiilor.

Clienții noștri consideră imperativa expertiza juridică în domeniul transporturilor, cu precădere în sfera contractuală, în vederea redactării de comenzi de transport, contracte de transport și contracte de expediție.

Serviciile juridice oferite

ASISTENȚĂ JURIDICĂ ȘI REPREZENTARE

la constituirea unei societăți comerciale, cu profil de transport;

Asistență juridică și reprezentare

în scopul obținerii licenței de transport sau a autorizațiilor aferente, necesare pentru desfășurarea activității în condiții de legalitate;

ASISTENȚĂ JURIDICĂ ȘI REPREZENTARE

în vederea obținerii statutului de operator economic autorizat (AEO);

Consultanță juridică

pentru simplificarea formalităților vamale.

REDACTAREA, NEGOCIEREA ȘI IMPLEMENTAREA CONTRACTELOR

de transport, de expediție și a comenzilor de transport;

Sunteți interesat de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne contactați!