Slageana BRANCOV

Avocat / Managing Partner
“Any road to achieving one's maximum potential must be built on a bedrock of respect for the individual, commitment to excellence, and a rejection of mediocrity.”

Slageana BRANCOV este avocat în cadrul Baroului Timiș din anul 2011. Angrenarea constantă în proiecte complexe de dreptul afacerilor, cu implicații deopotrivă juridice și economice, i-au permis o ascensiune profesională rapidă, devenind, în anul 2017, co-fondator și avocat coordonator în cadrul Law Partners.

Principalele arii de expertiză se circumscriu domeniului de business: dreptul afacerilor, dreptul muncii, contracte și real estate, medical și farma, protecția datelor cu caracter personal.   

În materia dreptului afacerilor, a gestionat o paleta largă de litigii comerciale (răspunderea administratorilor pentru daune, retragerea asociaților, dizolvarea societăților pentru neînțelegeri grave între asociați etc.) furnizând totodată consultanță juridică pe probleme de confidențialitate și alte aspecte inerente unui business.

În materia dreptului muncii, este solicitată în probleme complexe ce țin de delegarea salariaților în străinătate și coordonarea negocierilor colective, implicându-se totodată și în gestionarea litigiilor de neconcurență și a celor care vizează protecția salariaților împotriva concedierilor abuzive.

Adițional, intuiția și abilitatea de anticipare a riscurilor i-au permis să asiste cu succes companii cu acționariat deopotrivă român și străin din diverse industrii (jocuri de noroc, alimentară etc.) la negocierea și redactarea contractelor de asociere în participație, de antrepriză pentru lucrări de construcții, de vânzare cumpărare în materie imobiliară, de cesiune de drepturi de autor etc.

În sectorul medical și farma, și-a concentrat atenția pe ramura dispozitivelor medicale, acordând consultanță juridică în probleme de avizare a activităților de import, distribuție, reparare, mentenanță și punere în funcțiune a dispozitivelor medicale.

A gestionat de asemenea numeroase proiecte de implementare a legislației privind protecția datelor cu caracter personal pentru companii din diverse industrii – jocuri de noroc, alimentară, restaurante, sănătate etc.

  • Limbi străine: engleză și italiană.
Detalii contact
Av. Slageana BRANCOV
  • slageana.brancov@law-partners.ro
  • +4 0720.913.956