Ramona TODOR-MAFTEI

Avocat / Senior Partner

„The will to win, the desire to succeed, the urge to reach your full potential…these are the keys that will unlock the door to personal excellence.”

Ramona TODOR-MAFTEI este avocat în cadrul Baroului Timiș din anul 2012 și unul dintre avocații fondatori ai Law Partners.

Chiar de la începutul parcursului său în avocatură aceasta a oferit consultanță juridică de afaceri la cele mai înalte standarde corporațiilor din sfera medicală, imobiliară, precum și celor din industria transporturilor.

Se distinge prin profesionalismul și devotamentul demonstrat față de clienți, având o bogată experiență în domeniul litigiilor comerciale.

In portofoliul ei se remarcă reprezentarea cu succes a companiilor multinaționale în litigii complexe privind sectoarele de faliment & insolvență și implicațiile directe asupra asociaților și administratorilor (atragerea răspunderii acestora).

Fiind pro-activă și angrenată în permanență în business-ul clienților, activitatea acesteia s-a evidențiat în sfera dreptului afacerilor și a celui societar, asistând delegații internaționale la realizarea operațiunilor transfrontaliere de cesiuni de părți sociale și modificări statutare ale societăților.

Pasiunea pentru dreptul medical ca interferență între domeniul medical și cel juridic a creat premisa pentru gestionare cu succes a litigiilor delicate din dreptul medical și a celor conținând elemente de malpraxis.

Dreptul proprietății intelectuale a fost integrat în aria de expertiză a acesteia ca urmare a necesitații clienților de a beneficia de strategii in pregătirea contractelor de cesiune de drepturi de autor.

 

  • Limbi străine: engleză, italiană.
Detalii contact
Av. Ramona TODOR-MAFTEI
  • ramona.todor@law-partners.ro
  • +4 0745.252.892