Andrada TATOMIR

Avocat / Colaborator

Andrada TATOMIR a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara în anul 2019. Tot acesta a fost anul în care a promovat examenul de primire în profesia de avocat, devenind membru activ al Baroului Timiș precum și avocat colaborator în cadrul Law Partners.

Aportul pe care și l-a adus în proiecte complexe, atât în cadrul departamentului de consultanță juridică cât și în cadrul celui de litigii din cadrul Law Partners i-a permis consolidarea rapidă a cunoștințelor teoretice dobândite în anii de studiu, dezvoltarea capacității de analiză juridică precum și formarea unei viziuni dinamice, calități de bază pentru gestionarea eficientă a oricărei probleme juridice.

Printre proiectele gestionate se evidențiază: promovarea și susținerea contestațiilor la executare silită, consultanță juridică și redactarea acțiunilor în materia conflictelor de muncă și a raporturilor de dreptul familiei, consultanță juridică în materie comercială și redactarea contractelor. Adițional, Andrada participă în mod activ, alături de avocații coordonatori, la proiecte complexe în materia protecției datelor cu caracter personal, asistând diverse companii la implementarea reglementărilor europene privind protecția datelor persoanelor fizice.

Valorile care o ghidează sunt dorința de cunoaștere și de aprofundare profesională, ambiția și dedicarea față de îndeplinirea obiectivelor clientului.

  • Limbi străine: engleză.
Detalii contact
Av. Andrada TATOMIR
  • andrada.tatomir@law-partners.ro
  • +4 0786 929 906